Marvel Avengers game releasedatum bekendgemaakt

  Tijdens de Square Enix persconferentie op de E3 2019 kregen we de eerste beelden en de releasedatum te zien van de langverwachte Marvel Avengers game, die door Crystal Dynamics wordt gemaakt. Eerder kregen we al een teaser voor de game, maar nu hebben we meer beelden gekregen.

  In de eerste echte beelden van de Marvel Avengers game zien we onze favoriete helden uit het Marvel-universum zoals Captain America, Black Widow, Iron Man, The Hulk en Thor. In de game kun je ook met al deze en meer karakters spelen.

  In de eerste beelden van de game zien we het gehele Avengers team, terwijl ze vechten tegen een onverwachte vijand. De Marvel Avengers game was één van de grootste verwachtingen van de Square Enix persconferentie.

  Jammer genoeg was de tegenaanval van The Avengers in de trailer niet genoeg, waardoor zij eindelijk een verlies moesten nemen en wat blijkbaar heeft gezorgd voor het overlijden van Captain America.

  De game zal een 4-speler co-op ervaring gaan worden, waar je zelf je personage kunt aanpassen en kunt upgraden. Ook werd er tijdens de Square Enix-persconferentie verteld dat toekomstige content allemaal gratis zal zijn voor de Marvel Avengers game.

  Marvel Avengers

  Wanneer is de Marvel Avengers game releasedatum?

  De Square Enix persconferentie werd afgesloten met een tweede trailer voor de game, waar we Hank Pym zien met een soort krimpstraal in zijn hand. Onder luid commentaar van Iron Man gebruikt hij deze straal om een machine te krimpen tot de grote van een scooter.

  Hierna kregen we waar iedereen op zat te wachten, namelijk de releasedatum voor de Marvel Avengers game. Spelers op PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en PC kunnen genieten van een nieuw verhaal van The Avengers vanaf 15 mei 2020.

  De beta voor de titel zal als eerste te spelen zijn op PlayStation 4 en die versie van de game zal ook exclusieve content gaan krijgen.

  Marvel's Avengers

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.