Mario Sports Superstars voor 3DS krijgt releasedatum

  Begin maar vast met je warming up, want het is weer tijd om te gaan sporten met je favoriete Nintendo personages. Nintendo heeft namelijk een releasedatum voor Mario Sports Superstars voor 3DS aangekondigd.

  We kunnen ons op de handheld van Nintendo warmlopen met Mario en nog veel meer personages uit het Mushroom Kingdom. Dit keer kunnen we aan de slag met vijf verschillende sporten, namelijk voetbal, tennis, golf, honkbal en paardrijden. Samen met de release komen er maar liefst 90 Amiibo kaarten uit die speciaal gericht zijn op Mario Sports Superstars voor 3DS.

  Mario Sports Superstars voor 3DS verkrijgbaar vanaf 10 maart

  Tussen de vijf sporten die speelbaar zijn zitten vier bekende sporten en één sport die nog niet eerder voorkwam in Mario spellen. De besnorde loodgieter is inmiddels al aardig volleerd als het aankomt op voetbal, tennis, golf en honkbal. Deze sporten hebben in de afgelopen jaren een volledige eigen game mogen ontvangen. Voor paardrijden was dit nog niet het geval.

  Paardrijden is een zeldzame sport in de wereld van Mario. Het doel is om over obstakels te springen en zo spoedig mogelijk te finishen. Onderweg kan je je paard kracht geven door wortels op te pikken en ook kan je het paard tussen races door verzorgen, dit zorgt tijdens de race voor betere prestaties van je paard.

  Alle sporten zijn volledig geschikt voor één speler, maar kunnen ook gespeeld worden met meerdere spelers tegelijk. Dit kan zowel lokaal als online tegen spelers wereldwijd met een vergelijkbaar niveau. In totaal kunnen spelers aan de slag met 18 verschillende personages, waarvan er twee tijdens het spelen vrij gespeeld moeten worden. Daarnaast kunnen de Amiibo-kaarten gebruikt worden om elk personage beter te maken.

  Voor elk personage zijn er vijf verschillende kaarten die passen bij een sport. Wie de kaart inzet, ontgrendelt de ster-versie van dat personage en heeft dan betere eigenschappen dan de normale versie. Mario Sports Superstars voor 3DS is vanaf 10 maart verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS.

  Mario Sports Superstars

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.