Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC bevat Donkey Kong

  Dit voorjaar zal er een Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC uitgebracht worden. Donkey Kong zal daar een verschijning in maken.

  Naast de nieuwe speelbare held word er ook een nieuwe wereld toegevoegd. In een trailer die Ubisoft heeft uitgebracht zijn al enkele beelden te zien van de held en de nieuwe wereld. Ook zijn al enkele beelden te zien van wat vermoedelijk de krachten zijn van Donkey Kong.

  Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC met Donkey Kong

  De nieuwe wereld heeft een jungle thema, perfect voor Donkey Kong. Zijn speciale kracht is een banaan die dient als een boemerang en daar vijanden mee uitschakelt. Ook kan hij in de video Rabbid Peach omhoog gooien. Wellicht zijn dit ook krachten die we terug zien komen in het de uitbreiding.

  Mario + Rabbids Kingdom Battle kwam vorig jaar exclusief uit voor de Nintendo Switch. In onze Mario + Rabbids Kingdom Battle review vertellen wij je alles over onze bevindingen van de game. De nieuwe trailer van Donkey Kong in Mario + Rabbids Kingdom Battle is bovenaan de pagina te bekijken. De exacte releasedatum van de DLC is nog onbekend.

  Mario + Rabbids Kingdom Battle

  Verkijgbaar vanaf 29 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.