Mario + Rabbids Donkey Kong DLC release bekend geworden

  Mario + Rabbids Donkey Kong DLC heeft een releasedatum gekregen. Tijdens de Ubisoft E3 2018 persconferentie kwam de DLC voorbij. De trailer sloot af met de releasedatum voor de game.

  Ubisoft heeft tijdens haar persconferentie meer details bekendgemaakt van de Mario + Rabbids Donkey Kong DLC. De DLC werd eerder al aangekondigd en we hebben nu de eerste details gekregen. De releasedatum is ook bekendgemaakt, want de DLC komt uit op 26 juni.

  Eén van de grote bazen uit de game, de Rabbid-versie van Donkey Kong keert ook terug. Rabbid Kong ziet er nog steeds boos uit dus tegen hem zul je het zeker moeten opnemen. Rabbid Kong mag dan wel terugkeren als vijand, maar naast dat je als Donkey Kong zult spelen wordt je ook vergezeld door een nieuw Rabbid-personage. Rabbid Cranky zal je te hulp schieten om door de DLC heen te komen als nieuw personage voor je team.

  De DLC brengt niet alleen Rabbid Kong als vijand, want de trailer liet ook gloednieuwe vijanden zien. Daarnaast kwamen er verschillende nieuwe gebieden voorbij, waardoor bekend is gemaakt dat DLC meer is dan alleen wat nieuwe personages. De trailer werd door een waar orkest begeleid wat voor oorverdovende muziek zorgde. De DLC zal 26 juni verschijnen als een uitbreiding voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle en heet Donkey Kong Adventure.

  Mario + Rabbids Donkey Kong DLC één van vele aankondigingen

  Naast de details over de nieuwe Mario + Rabbids Donkey Kong DLC werd er nog veel meer onthuld. Zo werden de eerste details van Beyond Good & Evil 2 onthuld en kregen we meer informatie over The Division 2. Daarnaast werd ook Just Dance 2019 onthuld.

  Alle andere persconferenties moeten nog komen, want later vanavond krijgen we de PC Gaming Show en de conferentie van Sony. Dinsdag sluit Nintendo af.

  Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus houd XGN.nl in de gaten om niets van de E3 te missen!

  Mario + Rabbids Kingdom Battle

  Verkijgbaar vanaf 29 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.