Mario Kart Tour releasedatum officieel aangekondigd voor appstore

  Nog even en dan kun je Mario Kart op je mobiel spelen met de Mario Kart Tour release. De releasedatum is bekend en het is duidelijk dat race-fans al heel snel aan de slag kunnen met deze titel. Stap dus in je kart en scheur volgende maand nog door alle bochten van de verschillende raceparcours!

  Mario Kart Tour, een Mario Kart-game voor de smartphone, komt in september al naar iOS en Android. Beeldmateriaal laat ons al kennismaken met de opties die het spel allemaal te bieden heeft.

  Releasedatum Mario Kart Tour aangekondigd

  Het spel verschijnt op 25 september op iOS en Android. Dit is interessant omdat Mario Kart Tour eerder voor de lente was aangekondigd. Met deze videogame wordt het mogelijk om Mario en vrienden op de mobiel tegen elkaar te laten racen. De game biedt niet net zoveel luxe als een normale Mario Kart-game, daar het helemaal wordt aangepast naar de mobiel.

  Op het moment bevindt Mario Kart Tour zich al in bèta-fase op Android. De game wordt vooralsnog met gemengde gevoelens ontvangen. Fans leveren kritiek op het feit dat het een lootboxsysteem kent. Dit is dan ook de reden dat het spel niet in België uit zal komen. Op het moment zijn lootboxes in België verboden. Het is vooralsnog onduidelijk of Nintendo het systeem uit de officiële versie zal halen. Dan kan het spel namelijk ook in België uitkomen en wordt er gehoor gegeven aan kritieken die ook al door de hudigige testers van de betá-versie zijn gegeven.

  Eerder vroegen wij of jullie Mario Kart Tour gaan spelen. De game werd toen ook al met gemengde gevoelens ontvangen. Het wordt spannend of deze game het Mario Kart-gevoel goed naar mobiel weet te vertalen.

  Mario Kart Tour

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.