Mario Kart Tour gelanceerd, maar de servers ondervinden wat problemen

  Mario Kart Tour is de eerste keer dat je Mario Kart echt op je mobiel kunt spelen. De race game lijkt populair, want de lancering is vandaag, maar verloopt nog niet voor iedereen vlekkeloos. Naar eigen ondervinden hebben de Mario Kart Tour servers nog wat problemen.

  Mario Kart Tour is vandaag uitgekomen op de mobiel. Een hoop mensen proberen op dit moment het spel te spelen en dat zorgt voor de nodige complicaties. Dit racespel lijkt in ieder geval voor verschillende spelers op het moment een valse start te maken. Wij ondervonden zelf ook de nodige complicaties toen we het spel wilden spelen.

  Ook op Twitter werden de problemen geconstateerd, wat voor spelers kan lijden tot het bovenstaande.

  Instabiele Mario Kart Tour servers zijn down bij Nintendo

  Al kort na release van de game ontstonden de problemen. Mogelijk heeft dit te maken doordat teveel spelers tegelijkertijd deze nieuwe game wilden uitproberen. Niet iedereen lijkt last te hebben van de storingen. Zo zijn er ook spelers die wel volop plankgas kunnen gaan in deze nieuwe telg van de Mario Kart reeks. Nintendo laat via Twitter weten dat de game sinds 10.00 uur vanochtend voor iedereen speelbaar moest zijn, maar rond 12.00 uur ondervonden wij nog problemen.

  Eerder vroegen wij of jullie Mario Kart Tour gaan spelen. De game werd toen ook al met gemengde gevoelens ontvangen. Het wordt spannend of deze game het Mario Kart-gevoel voor iedereen goed naar mobiel weet te vertalen. Wanneer de servers weer stabiel zijn, kun je zelf een race ervaren. Mario Kart Tour is te downloaden voor iOS en Android.

  Mario Kart Tour

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.