Mario Kart Tour beta inschrijvingen van start gegaan

  Mensen met een Android smartphone hebben de kans om de nieuwste Mario Kart al te testen. Vanaf vandaag kan je jezelf namelijk aanmelden voor de Mario Kart Tour beta. Dit maakt Nintendo bekend op de website van de game. Inschrijven kan tot 7 mei.

  De nieuwste telg in de Mario Kart serie is een mobile game voor Android en iOS. Mensen die een telefoon met het eerstgenoemde besturingssysteem hebben, en zich in Japan of Amerika bevinden, kunnen zich nu inschrijven voor de Mario Kart Tour beta.

  Wat is er bekend over de Mario Kart Tour beta?

  De Mario Kart Tour beta gaat op 22 mei van start en komt op 4 juni tot zijn einde. De test is exclusief voor Android en je hebt versie 4.4 (of hoger) nodig om de game te spelen. Daarnaast moet je minimaal 1,5 GB aan opslag vrij hebben. De beta is alleen toegankelijk voor mensen die in Amerika en Japan wonen. De uiterlijke aanmeldingsdatum is 7 mei.

  Het doel van de beta is om de kwaliteit van het uiteindelijke product te verbeteren. Het aantal mensen dat aan de test kan meedoen is gelimiteerd. Als het aantal aanmelding het totaal aan plekken overschrijdt, kiest Nintendo op een willekeurige manier de deelnemers.

  Wat is Mario Kart Tour?

  Mario Kart Tour is een Mario Kart game voor iOS en Android. Op dit moment is er nog niet veel bekend over de game. Zo is het nog onduidelijk welke personages en banen erin zitten. De exacte releasedatum is ook nog onbekend. In eerste instantie zou de game eind maart uitkomen, maar dat is nu teruggedrongen naar de zomer van 2019.

  Het is niet de eerste keer dat Nintendo een van zijn franchises naar mobile brengt. Eerder bracht het Japanse bedrijf games als Super Mario Run en Fire Emblem Heroes naar het platform. In de zomer van 2019 komt er ook nog een Mario mobile game met Dr. Mario uit. De laatste Mario Kart is Mario Kart 8 Deluxe. In onze Mario Kart 8 Deluxe Review kan je lezen wat we van die game vinden.

  Mario Kart Tour komt in de zomer van 2019 naar Android en iOS.

  Mario Kart Tour

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.