Mario Kart 8 Deluxe release aangekondigd voor de Nintendo Switch

  Het evenement van de Nintendo Switch stond natuurlijk geheel in het teken van de nieuwe console. Daarbij werd het apparaat getoond, maar kwamen ook de nieuwe Nintendo Switch games aan bod. Zo is onder andere de Mario Kart 8 Deluxe release aangekondigd, een nieuwe versie van de originele Mario Kart 8.

  Mario Kart 8 Deluxe is niet zomaar een 'nieuwe versie' van Mario Kart 8 voor de Nintendo Switch. De game bevat namelijk de originele Mario Kart 8 voor de Nintendo Switch, maar dan met alle DLC content van de Wii U versie inbegrepen. Daarnaast brengt Mario Kart 8 Deluxe ook nieuwe maps, gamemodi, items en personages die we nog niet in Mario Kart 8 hebben gezien.

  De nieuwe versie van Mario Kart 8 brengt vijf nieuwe personages naar de game. Dit zijn Inkling Girl en Inkling Boy van Splatoon, King Boo, Dry Bones en Bowser Jr. Met deze nieuwe personages kun je aan de slag gaan op verschillende nieuwe gamemodi, namelijk de Balloon Battle en Bob-omb Blast. Deze gamemodi waren in bepaalde Mario Kart games al te spelen, maar zijn nu ook voor de Mario Kart 8 Deluxe release aangekondigd.

  Nieuwe features voor Mario Kart 8 Deluxe release aangekondigd

  Naast de nieuwe personages en de nieuwe gamemodi zijn er ook nieuwe maps voor de Mario Kart 8 Deluxe release aangekondigd. Dit zijn onder andere Urchin Underpass en Battle Stadium, maar ook terugkerende maps zoals GCN Luigi's Mansion en SNES Battle Course 1. Deze maps zijn speelbaar in de nieuwe gamemodi, maar of er ook andere 'race-maps' worden uitgebracht is niet bekend.

  In Mario Kart 8 Deluxe kun je met acht spelers in local multiplayer spelen. Daarnaast is het mogelijk om een nieuwe manier van sturen te kiezen waardoor het racen een stuk makkelijker moet verlopen voor beginnende spelers. Een andere nieuwe feature van Mario Kart 8 Deluxe is de mogelijkheid om twee items tegelijk te bezitten. Om deze nieuwe feature te vieren zijn er ook twee nieuwe items teruggekomen: Boo en de Feather, die je in andere Mario Kart games al kon gebruiken.

  Tot slot komt Mario Kart 8 Deluxe ook met drie nieuwe auto's, waarvan er twee zijn gebaseerd op Splatoon. In de trailer van Mario Kart 8 Deluxe wordt alle nieuwe content kort getoond. Deze trailer kun je hierboven bekijken. Mario Kart 8 Deluxe komt op 28 april 2017 voor de Nintendo Switch uit.

  Mario Kart 8 Deluxe

  Verkijgbaar vanaf 28 april 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.