Mario Götze vervangt PS3-controller na gemiste FIFA-penalty

  De Duitse stervoetballer Mario Götze is bereid om een kapotte PlayStation 3-controller van een FIFA 15-speler te vervangen. Nadat een virtuele Mario Götze in de negentigste minuut een penalty in de game had gemist, werd gamer Mario Thissen woedend en brak deze zijn controller.

  In plaats van een nieuwe controller te kopen, besloot Thissen de echte Mario Götze aansprakelijk te stellen en stuurde de voetballer een bericht op Facebook. Götze reageerde daarop door te zeggen dat hij de frustratie van Thissen wel kon begrijpen.

  Mario Götze belooft nieuwe DualShock controller

  Hoewel Götze Thissen aanraadde zijn frustraties niet af te reageren door zijn controller in de hoek te gooien, beloofde Götze een pakketje met een nieuwe DualShock voor de gamer klaar te maken.

  De voetballer gaf verder aan Thissen een persoonlijk bericht via Facebook te sturen, zodat Thissen zijn adres kon opgeven.

  Mario Götze is een van de bekendste voetballers ter wereld. Hij speelt voor Bayern München en wordt ook vaak ingezet in het Duitse nationale elftal. Tijdens het WK voetbal van vorig jaar scoorde hij het winnende doelpunt in de finale tegen Argentinië.

  FIFA 15 verscheen op 25 september 2014. In onze review kreeg de voetbalgame maar liefst een 8,5.

  FIFA 15

  Verkijgbaar vanaf 25 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.