Mario doet een labjas aan en we volgen hem in Dr Mario World

  Onze favoriete Italiaanse loodgieter heeft er voor gekozen om een dokter te worden in Dr Mario World. Je vecht samen met andere characters uit Mario tegen vervelende virussen. Het is een puzzelspel voor op je mobiel, waarin je virussen moet verslaan.

  Wat moet je doen in Dr Mario World?

  Het is een soortgelijk spel met CandyCrush, nu alleen de vraag of het even populair wordt. In het spel moet je met pilcapsules de virussen kapot maken en pas wanneer je alle virussen kapot hebt gemaakt heb je een level voltooid. Per level heb je een beperkt aantal capsules, dus je moet goed opletten want als je geen capsules meer hebt is het game over.

  Je kan ook met verschillende characters spelen zoals: Dr. Peach, Dr. Yoshi en nog veel meer. Elke dokter heeft zijn of haar eigen skills waarmee hij of zij virussen kan weg halen.

  Hoe speel je Dr Mario World

  Elke virus heeft zijn eigen kleur en elke capsule heeft een bijpassende kleur dus match de kleuren en je hebt gewonnen, easy peasy lemon squeezy. Zoals hierboven al stond heeft elke dokter eigen vaardigheden om de virussen te verslaan. Er zijn ook aparte item die kunnen opduiken waardoor het makkelijker wordt om grote hoeveelheden virussen te verslaan. Je hebt ook een beperkt aantal hartjes, hartjes worden gebruikt als je een level start. Wanneer je hartjes op zijn kan je niet meer spelen en moet je wachten totdat je weer nieuwe krijgt.

  Wanneer krijgen we het spel te zien?

  Dr. Mario World is gratis te spelen en zal op 10 juli worden uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten. Als je een notificatie wilt ontvangen zodra je de game kunt downloaden, kun je je vanaf 18 juni registreren.

  Dr. Mario World

  Verkijgbaar vanaf 10 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.