Maplestory 2 release in oktober met Battle Royale modus

  De MapleStory 2 release is bekendgemaakt door Nexon. Het spel komt in oktober gratis beschikbaar voor de PC. Ook zal de Battle Royale modus Mushking in augustus al beginnen.

  Maple Story 2 is de afgelopen weken en maanden door een hoop gesloten beta tests gegaan. Inmiddels staat er nu dus een releasedatum vast van 10 oktober.

  Ook kunnen spelers meedoen aan het voorseizoen van de Mushking Royale modus. Dit is de Battle Royale modus die in MapleStory 2 zal voorkomen. De modus was tijdens de tweede gesloten beta al te testen door spelers.

  Maplestory 2 release met Battle Royale modus

  De tweede Maple Story lijkt totaal niet op het eerste deel, maar heeft nu een 3D stijl in de plaats van een 2D platformer. Mocht je benieuwd zijn naar de game, bekijken dan de trailer bovenaan de pagina. In de trailer zijn enkele personages te zien die het opnemen tegen verschillende monsters.

  Maple Story 2 lijkt een klein beetje op Minecraft met de blokachtige wereld, maar weet hier een eigen draai aan te geven. Dit komt vooral door de schattige personages en stijl van de blokken en andere items die in de wereld te vinden zijn.

  MapleStory 2

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.