Man vindt StarCraft sourcecode en wordt beloond door Blizzard

  De StarCraft sourcecode vinden en daarna bedolven worden onder cadeaus van ontwikkelaar Blizzard. Dat ervoer Redditgebruiker Khemist49 de afgelopen maand. Hij vond de gouden disc met daarop de originele StarCraft.

  Khemist49 kwam aan de gouden disc door toeval, hij kocht ontzettend veel op eBay en daarbij zaten veel Blizzard games. Toevallig zat daar de sourcecode van StarCraft bij, hij besloot de disc terug naar Blizzard te sturen.

  Terugsturen StarCraft sourcecode werd beloond

  De disc stamt uit het jaar 1998 en deze is inclusief de sourcecode. Na het raadplegen van andere Redditgebruikers besloot Khemist49 dat het wel zo netjes was om de disc terug te sturen naar de 'rechtmatige' eigenaar, namelijk Blizzard.

  Voor deze eerlijke daad kreeg hij onder andere 250 dollar aan tegoed voor Blizzard spullen en gratis Overwatch game. Maar daar bleef het niet bij voor Khemist, nadat hij de cadeaus had ontvangen werd hij gebeld door iemand van Blizzard die hem persoonlijk bedankte voor het terugsturen van de disc.

  De Redditgebruiker werd tijdens het telefoontje uitgenodigd voor een trip naar BlizzCon. De man mag niet alleen gratis naar binnen, maar alles wordt voor hem betaald. Zowel de vliegreizen, hotelverblijf en het eten, overal wordt voor gezorgd. Khemist49 deelt op Reddit zijn reactie op het telefoontje.

  ''Ik wist niet wat ik moest zeggen, ik was geschokt en had ook niets meer verwacht buiten de gratis game en de 250 dollar. Nadat ik de medewerker voor de duizendste keer bedankt had zei hij dat ik de komende week mijn brievenbus goed in de gaten moest houden.''

  De beloningen die hij in de brievenbus kreeg waren onder andere collectibles van Overwatch en Diablo III.

  StarCraft

  Verkijgbaar vanaf 1 april 1998

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.