Maleficent 2 cast - Eerste details bekendgemaakt

  De Maleficent 2 cast is bekendgemaakt, en de productie is officieel begonnen. Disney heeft dan ook de eerste details van de fantasy-film bekendgemaakt, zoals het verhaal in grote lijnen.

  Disney Enterprises

  De productie van Maleficent 2 is begonnen in Engeland, heeft Disney bekendgemaakt. Het vervolg van Maleficent wordt geregisseerd door Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) en uiteraard keren Angelina Jolie en Elle Fanning terug voor hun rollen als Maleficent en Aurora.

  Het verhaal in grote lijnen

  Maleficent 2, die origineel Maleficent ll heet, speelt zich een aantal jaar af na de eerste film van de franchise. In de eerste film zagen we hoe de fee een vloek uitsprak over Aurora toen ze nog een baby was, en in het vervolg worden we opnieuw meegenomen in de fantasiewereld. We worden weer meegenomen in de ingewikkelde relatie tussen de fee en de aanstaande koningin.

  De Maleficent 2 cast

  Naast Angelina Jolie en Elle Fanning, keren de andere acteurs uit Maleficent terug voor het tweede deel. Een paar nieuwe acteurs zijn Michelle Pfeiffer als koningin Ingrith en Harris Dickenson voor de rol van prins Phillip.

  Disney heeft nog niks bekendgemaakt over een releasedatum voor de film.

  Heb je Maleficent nog niet gezien? Lees wat wij ervan vonden in onze review van de film!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.