Maleficent 2 aangekondigd en krijgt eerdere releasedatum

  De film uit 2014 krijgt een vervolg in 2019. Maleficent, met Angelina Jolie in de hoofdrol zal terugkomen in Maleficent 2. Het tweede deel gaat Maleficent Mistress of Evil heten. Naast de eerste poster is er ook een releasedatum bekendgemaakt.

  Disney

  Het vervolg op Maleficent zou oorspronkelijk in 2020 uitkomen, maar dit is nu naar voren gezet. Naast Angelina Jolie als Maleficent zal Elle Fanning de rol op zich nemen als Princess Aurora. Ook Michelle Pfeiffer zal in de film spelen als Koningin Ingrith.

  Het tweede deel van Maleficent neemt een aantal jaren na het eerste deel plaats en zal de relatie tussen Aurora en Maleficent verder gaan ontwikkelen. Er zullen nieuwe bondgenootschappen worden gevormd en er is ook ruimte voor nieuwe vijanden die het rijk zullen gaan terroriseren. In de minimalistische eerste poster voor de film zien we Angelina Jolie gehuld in duisternis met de titel van de film en een oktober releasedatum.

  Maleficent 2 aangekondigd met eerste poster

  Maleficent 2 is zeven maanden naar voren gehaald en zou in eerste instantie op 29 mei 2020 uitkomen. Nu is de film al vanaf 18 oktober 2019 te bezichtigen in de bioscopen. De eerste film werd voor zo’n 180 miljoen dollar (160 miljoen euro) geproduceerd en bracht maar liefst 760 miljoen dollar op.

  Dat Angelina Jolie weer zal gaan stralen als Maleficent kunnen we wel verwachten, een concrete verhaallijn of een eerste trailer moeten nog op zich wachten. Voor nu is het nog even genieten van het eerste deel. Maleficent maakt ook een verschijning in het laatste deel van Kingdom Hearts, waar zij als één van de badguys optreedt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.