Makers Endless Space komen met nieuwe game: Humankind

  Amplitude Studios, bekend om haar 4X strategy games zoals Endless Space, heeft onthuld wat haar volgende game wordt. In deze game kun je een beschaving laten ontwikkelen zoals jij dat wil om de eeuwige roem te behalen. Humankind van Amplitude Studios komt in 2020 uit.

  Amplitude Studios

  Net als de vorige titels van Amplitude is HumanKind een 4X strategy game. Het is de bedoeling dat je in de loop van de geschiedenis culturen samenbrengt om jouw unieke beschaving te creëren. Daarbij zul je historische figuren ontmoeten, belangrijke uitvindingen doen, en wellicht een religie vormgeven.

  Is Humankind zoals alle 4X strategy games van Amplitude Studios?

  Uiteraard zal er overlap bestaan met andere games in het genre, maar Amplitude heeft wel plannen om de game iets unieker te maken. In Humankind is bekendheid de belangrijkste voorwaarde om te winnen. Ook als je beschaving eerder verdwijnt dan je had gehoopt kun je dus de game winnen, als de overlevende beschavingen nog maar weten wat jouw volk zoal betekende.

  Voor de studio is deze game een belangrijk project. Humankind zou het project zijn waar Amplitude als sinds zijn oprichting naartoe heeft gewerkt. Of dit blijkt uit het resultaat kunnen bezoekers van gamescom 2019 zelf beoordelen: de game wordt daar op de beursvloer getoond bij SEGA en Deep Silver.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.