Magic The Gathering Arena beta start volgende maand

  Liefhebbers van card games zullen blij zijn met Uitgever Wizards of the Coast! Zij kunnen zich namelijk inschrijven voor een Magic The Gathering Arena beta die van start gaat op 30 november. Het gaat in dit geval om een besloten beta.

  Op de officiële website van Magic the Gathering kunnen spelers zich inschrijven voor de beta die dus eind volgende maand te doen is. Voor die tijd zal er een kleine test zijn op 3 november en een aantal speeldagen om Constructed Magic met de volledige Ixalan kaartenset en gratis packs uit te proberen. Dit zal voor maar enkele gelukkigen het geval zijn, namelijk een paar duizend. Pas met de besloten beta kunnen er meer spelers meedoen.

  Magic The Gathering Arena beta volgt vlak na aankondiging

  Magic The Gathering Arena is pas vorige maand aangekondigd en Wizards is er dus al vroeg bij met een beta. De game wordt ontwikkeld door de nieuwe Magic Digital Studios en zal een free-to-play versie van Magic zijn met alle regels en opties intact. Er moeten jaarlijks maar liefst duizend kaarten bijkomen.

  Terwijl Magic Duels langzaam tot een einde komt met het uitbrengen van de allerlaatste kaartenset, blijft de uitgever niet still zitten rondom de franchise. Zo hebben ze van de zomer nog aangekondigd met een RPG te komen voor PC en consoles.

  Magic The Gathering Arena

  Verkijgbaar vanaf 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.