Mafia 3 domeinnamen geregistreerd door Take-Two

  Speluitgever Take-Two Interactive lijkt Mafia 3 domeinnamen te hebben geregistreerd. Hoewel zulke registraties vrij gemakkelijk in scène kunnen worden gezet, zijn er al langer aanwijzingen dat ontwikkelaar 2K Czech aan een nieuwe Mafia-game werkt.

  2K Czech, dat eerder Mafia 2 ontwikkelde, zou al sinds 2012 bezig zijn met het produceren van Mafia 3. Een auditie-oproep voor stemacteurs die vorig jaar door Take-Two werd gedaan, wijst erop dat Mafia 3 zich mogelijk in Louisiana zal afspelen.

  Ook stemacteur Rick Pasqualone, die Vito Scaletta (de hoofdpersoon van Mafia 2) speelde, hintte naar een nieuw deel in de reeks. Pasqualone deed dat begin dit jaar via Twitter:

  Vier Mafia 3 domeinnamen

  Dat maakt het aannemelijk dat de Mafia 3 domeinnamen inderdaad door Take-Two zijn geregistreerd. De uitgever zou vier sitenamen hebben vastgelegd:

  • mafia3thegame.com
  • mafiaiiithegame.com
  • mafiathree.com
  • mafiathreethegame.com

  Hoewel Mafia 3 niet tijdens de E3 te zien was, betekent dat niet dat er dit jaar geen aankondiging meer komt. Als Take-Two inderdaad een release voor het spel bekend wil maken, gebeurt dat mogelijk tijdens de Gamescom, die in augustus in Keulen wordt gehouden.

  De game zou uit moeten komen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Mafia III

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.