Mafia 3 DLC zit vol met gouden wapens

  De eerste maand van Mafia 3 was een vrij bewogen periode voor 2K. De game wordt nu uitgebreid met nieuwe Mafia 3 DLC.

  Voor de game zal veel verschillende nieuwe gratis content uitkomen, zoals nieuwe outfits, voertuigaanpassingen races en veel meer. 2K heeft nu DLC uitgebracht die de gamer verschaft met een aantal glimmende, gouden wapens.

  Veel glimmends in nieuwe Mafia 3 DLC

  In totaal krijgt de game drie wapens in het zogenoemde Judge, Jury And Executioner Pack. Hierin vind je The Praecisione, een geweer met .30 patronen, de The Exterminatore shotgun en het gedempte The Silentum handpistool. Uiteraard allemaal voorzien van een gouden tint.

  De wapens waren al verkrijgbaar voor mensen die Mafia 3 hadden besteld middels pre-order, maar wordt nu alsnog voor alle spelers gratis beschikbaar gesteld. De DLC is te downloaden van de Microsoft Store, PSN of Steam.

  Mafia 3 is nu iets meer dan een maand oud en heeft flink wat kritiek over zich heen gekregen gedurende de release. Zo zat de PC versie vol met bugs en een gelimiteerde framerate en wist de game geen zeer hoge scores te behalen in de reviews. Wij gaven de game uiteindelijk een 7 in de Mafia 3 review. 2K hoopt de spelers tevreden te stellen met gratis Mafia 3 DLC.

  .

  Mafia III

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.