Mafia 3 DLC Faster Baby vanaf nu beschikbaar

  De Mafia 3 DLC Faster Baby is vanaf nu beschikbaar. Dat laat uitgever 2K weten. Ook is er vanaf heden een gratis demo te downloaden.

  De gratis demo van Mafia 3 is te downloaden op PC, PlayStation 4 en Xbox One. In de demo kun je de beginmissie van Mafia 3 spelen. Alle voortgang wordt opgeslagen en kun je meenemen, mocht je besluiten het spel aan te schaffen.

  Mafia 3 DLC Faster Baby

  De Mafia 3 DLC Faster Baby is de eerste, betaalde DLC van Mafia 3. De DLC speelt zich af in Sinclair Parish. Het is een klein stadje op het platteland dat bol staat van de corruptie.

  In de DLC zit veel meer car combat. Spelers krijgen de beschikking over mijnen die ze kunnen neerleggen en kunnen nu granaten uit de auto gooien. Daarnaast kan nu een slow motion in de auto worden geactiveerd om zo beter door de bochten te komen.

  Faster Baby zit inbegrepen in de Season Pass. De DLC is ook los te kopen. Eerder werd aangekondigd dat de game nog enkele updates krijgt waarin meer uitbreidingen te spelen zijn.

  Mafia 3 kwam eind vorig jaar uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. In onze review vonden we het verhaal interessant, maar door de grafische teleurstellingen kreeg de game geen enorm hoog cijfer.

  Bekijk de trailer van Faster Baby bovenaan de pagina.

  Mafia III

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.