Mads Mikkelsen wellicht als Death Stranding acteur

  Na Norman Reedus, bekend van de Walking Dead, is er wellicht een tweede Death Stranding acteur bekend. Er zijn nog geen officiële berichten maar alles wijst er op dat Mads Mikkelsen een rol zal gaan spelen in de game.

  De informatie komt via verschillende wegen bijeen. Als eerste kwam er een tweet van Hideo Kojima, de ontwikkelaar van Death Stranding, die bezig was met een onbekend persoon in de video ruimte van de ontwikkelaar.

  Death Stranding acteur onthuld door tweet Kojima?

  Daarna verscheen er via Instagram een afbeelding van een fan van Mads die samen met hem op de foto is gegaan. Wanneer je de afbeeldingen vergelijkt is het vest wat Mads aanheeft wel erg gelijk aan het vest in de tweet van Kojima.

  Ook zegt de fan dat Mads zou hebben gezegd dat hij hem in Sheffield is tegengekomen en dat hij daar aanwezig was voor opnames voor een rol in een video game. Daarnaast zei Mads volgens de fan dat het een Japanse game is.

  Al deze aanwijzingen lijken dus te wijzen naar een nieuwe Death Stranding acteur met de naam Mads Mikkelsen. Voorlopig kunnen we het nog niet met zekerheid zeggen. Daarvoor zullen we nog even moeten wachten op een officiële Death Stranding actuer bekendmaking van Kojima.

  Death Stranding zal op op de PlayStation 4 te spelen zijn, de game heeft nog geen releasedatum.

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.