Mad Max sequels zonder Charlize Theron

  Het lijkt erop dat we ons moeten voorbereiden op een Mad Max toekomst zonder Furiosa. George Miller, regisseur van Mad Max Fury Road heeft in een interview laten weten dat we niet veel van Furiosa zullen zien in de Mad Max sequels waarmee hij momenteel bezig is.

  Na de première van Mad Max in mei werd er al met George Miller gepraat over de toekomst van de films. Hij liet al gauw weten dat er zeker nog meerdere Mad Max films zouden volgen. Zo werd al snel bekend dat acteur Tom Hardy nog zou terugkomen in drie Mad Max films, maar dat Charlize Theron hier waarschijnlijk geen deel van ging uitmaken.

  George Miller liet het volgende weten in een interview met Digital Spy:

  "Ik weet het niet zeker, is het antwoord. Ze zit niet in het verhaal van de Mad Max sequel, maar in een van de verhalen zit er een interactie tussen Max en Furiosa. Ik kan er niet veel meer over kwijt, want het is nog steeds in ontwikkeling."

  Mad Max sequels waarschijnlijk zonder Furiosa

  Voor veel Mad Max fans is dit jammer, maar in augustus liet Charlize Theron al weten in een interview met USA Today dat ze niet eens geïnformeerd was over schijnbare sequels. Of we Theron wel of niet gaan terugzien in de vervolgdelen is momenteel nog een mysterie zonder concreet antwoord.

  Mad Max Fury Road kwam dit jaar uit en is ondertussen het vierde deel in de Mad Max reeks. Het eerste deel kwam uit in 1979 waarbij Mel Gibson de hoofdrol pakte. De films hebben ondertussen een grote make-over gekregen als je kijkt naar hoe kleurrijk Fury Road is en hoeveel contrast hier te vinden is. Het volgende deel gaat waarschijnlijk The Wasteland heten, maar een releasedatum is nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.