Mad Max Fury Road sequel is nog steeds een optie

  Al sinds Mad Max Fury Road zijn er al geruchten over een mogelijke sequel. Volgens de acteur die de hoofdrol speelt, Tom Hardy, is een Mad Max Fury Road sequel nog steeds een optie.

  Na de release van Mad Max Fury Road werd al snel duidelijk dat regisseur George Miller meer in gedachte had voor de Mad Max franchise. We weten dat de regisseur ook al meerdere scripts heeft geschreven, maar de inhoud of wat er mee gaat gebeuren is nog onbekend. Nu geeft acteur Tom Hardy ons een kleine update over een mogelijk Mad Max Fury Road sequel.

  In een interview met Collider vertelt Hardy over de franchise. Hij zegt het volgende:

  "Er komt een vervolg, ik heb namelijk een contract voor drie films. De vraag is alleen wanneer. Ik weet ook niet zeker of de film Mad Max: The Wasteland zal gaan heten, dat weet je namelijk nooit. Titels veranderen namelijk constant, maar er staat zeker een nieuw Mad Max project in de wacht."

  Mad Max Fury Road sequel zonder Mad Max in de hoofdrol?

  In het interview vertelt Hardy ook dat hij uitkijkt om weer in de outfit van Mad Max te kruipen en dat hij wacht tot hij het telefoontje krijgt. Toch is nog niet zeker of Hardy wel in het middelpunt van de belangstelling zal staan. Zo zegt hij het volgende:

  "Wat geweldig is aan George Miller is dat hij verhalen heeft gecreëerd voor Max, maar ook voor Furiosa. Het ligt dus aan hem om te kiezen waarop hij wil focussen."

  In ieder geval kunnen fans uitkijken naar een nieuw verhaal met Mad Max, of nou hij de hoofdrol speelt of dat de Mad Max Fury Road sequel zich meer gaat focussen op Furiosa. Voorlopig zullen we wel moeten wachten totdat er officieel nieuws naar buiten komt over het filmen. Tot die tijd kunnen we dus niets anders dan hopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.