Macro en Firebreaker als versterking naar Transformers Universe

  Jagex heeft bekendgemaakt dat twee nieuwe Transformers het team van Transformers Universe zullen versterken, te weten Macro en Firebreaker. Macro zal bij de Autobots komen en Firebreaker bij de Decepticons.

  De andere Autobots zullen Macro waarschijnlijk een warm welkom geven, want Macro is een ridder in hart en nieren. ZIjn favoriete wapen is een groot zwaard en hij bevecht zijn vijanden ook van dichtbij. Met zijn schild kan hij niet alleen zichzelf beschermen, maar ook zijn medestanders, wat een groot tactisch voordeel kan opleveren.

  Firebreaker aan de andere kant is iemand die juist zichzelf zoveel mogelijk verwijdert van het gevecht. Hij is een sluipschutter en zal dus vooral in de achterste linies te vinden zijn, tenminste, als je hem kan vinden. Firebreaker is namelijk de eerste Tranformer in Transformers Universe die zichzelf onzichtbaar kan maken.

  SMITE meets Transformers

  Transformers Universe is een MOBA, maar in tegenstelling tot games als League of Legends en DOTA 2, heeft Universe een derdepersoonsperspectief. De game bevindt zich momenteel in open beta, maar het is nog niet duidelijk wanneer de volledige versie van de game zal lanceren.

  Transformers Universe

  Verkijgbaar vanaf 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.