Machine Games ziet graag vervolg op Wolfenstein: The New Order

  Jens Matthies van Machine Games, de ontwikkelaar van Wolfenstein: The New Order, ziet erg graag een vervolg op de laatst verschenen Wolfenstein. Hij weet zelfs al welke precieze richting de serie op moet. Dit laat Matthies weten in een interview.

  In een interview geeft hij aan dat hij precies weet wat de studio bereikt heeft met Wolfenstein: The New Order. Het is daarom voor hem gesneden koek als hij naar de toekomst van de serie kijkt. Toen er in het interview werd gevraagd wat ontwikkelaar Machine Games heeft geleerd tijdens het maken van Wolfenstein: The New Order gaf hij het volgende aan.

  "Er is niet één belangrijk iets wat we geleerd hebben. Tijdens de ontwikkeling hebben we constant belangrijke dingen geleerd. Ik zou willen dat er één les grote les was, maar wij hebben 500 kleine dingen geleerd."

  Machinegames had genoeg tijd

  In het interview geeft Matthies aan dat zijn mensen bij Wolfenstein genoeg tijd hebben gekregen tijdens het ontwikkelen en dit noodzakelijk is voor het succes van een game. Neem je niet genoeg tijd voor een game en "polijst" je die niet goed genoeg, dan krijg je daar later problemen mee.

  "Hier hebben we genoeg tijd gekregen om de game volledig naar onze wens te polijsten. Wel hebben we nog genoeg tijd om dit bij een volgende game nog beter te doen dan bij Wolfenstein. Als er één les is, dan is dat we de pre-productie een stap verder nemen. Dit zal ik na het uitbrengen van de volgende game waarschijnlijk weer zeggen."

  Wolfenstein: The New Order

  Verkijgbaar vanaf 5 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.