Maak kennis met twee Horizon Zero Dawn machines

  De release van Horizon Zero Dawn komt steeds dichterbij. Om alvast klaar te stomen voor de game heeft uitgever Sony twee introductievideo's van Horizon Zero Dawn machines online gezet.

  De eerste video kun je hierboven bekijken en stelt ons voor aan de Snapmaw machine. Deze machine heeft iets weg van een krokodil en dat zie je ook terug in gevechten. Hij gebruikt zijn mond om je helemaal aan stukken te scheuren. Zijn staart wordt gebruikt om je onderuit te halen.

  De Snapmaw loop je tegen het lijf in de buurt van water, waar het belangrijke mineralen verzamelt. Als ze je zien zijn ze verrassend snel bij je en anders bekogelen ze je met mortieren die je bevriezen. De Snapmaw is zwak tegen vuurschade en bij zijn cryozak.

  De Thunderjaw machine is een van de meest woeste machines in Horizon Zero Dawn. Zowel van dichtbij, als van een afstandje heeft de Thunderjaw genoeg arsenaal om je naar het game over scherm te knallen. In de trailer hieronder kun je zijn introductiefilmpje zien.

  Wil je een Thunderjaw neerhalen dan kun je het beste op zijn Heart Core en Brain Core focussen. Daar liggen zijn zwaktes. Een andere manier om een Thunderjaw uit te schakelen is om zijn disc launcher van zijn rug te schieten en die tegen hem te gebruiken. Thunderjaw machines vind je door de hele gamewereld.

  Horizon Zero Dawn machines ook te hacken

  De Horizon Zero Dawn machines zijn technologisch geavanceerde robots die vaak lijken op echte dieren. Sommige van de machines kun je hacken, waardoor ze aan jouw zijde zullen blijven. Je kunt ze ook gebruiken om op te rijden.

  Horizon Zero Dawn is een avontuur dat alleen op de PlayStation 4 te beleven is. Het wordt gemaakt door de Nederlandse gameontwikkelaar Guerilla Games. 1 maart komt de game uit. Er is ook een collector's editie te koop.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.