Lumia 650 onthuld door Microsoft

  Microsoft heeft officieel de nieuwe Lumia 650 onthuld. Het nieuwe toestel is het vierde model van Microsoft dat uitkomt met Windows 10 Mobile en moet volgende week nog in de winkels liggen.

  De Lumia 650 heeft een 5 inch OLED display met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Het toestel loopt op een Snapdragon 212 quadcore processor met vier Cortex A4 processorkernen. Verder bevat de 650 1GB aan RAM, 16GB aan intern geheugen en is er nog een mogelijkheid om het geheugen uit te breiden met een microSD poort.

  Microsoft heeft officieel de Lumia 650 onthuld

  Het toestel heeft een vernieuwing gekregen ten opzichte van de andere Lumia toestellen, namelijk een metalen rand rond de behuizing. Volgens Microsoft is de Lumia 650 specifiek een toestel dat gebouwd is voor bedrijven. Dit meldt het bedrijf op de officiële productpagina.

  Een officiële releasedatum is volgens de website van Microsoft nog niet bekend. Het toestel gaat in Amerika 200 dollar kosten, hoewel een Europese prijs nog niet bevestigd is. Volgens bronnen moet de nieuwe smartphone echter volgende week al gelanceerd worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.