Luke Cage seizoen 2 binnenkort op Netflix!

  Marvel kondigde afgelopen zondagavond aan dat de Netflix-serie Luke Cage seizoen 2 er aan komt (via Deadline). De serie verscheen voor het eerst in september 2016 op Netflix en werd in korte tijd een van de best bekeken series op Netflix.

  Veel is er nog niet bekend over het tweede seizoen van Marvel's Luke Cage. Wel weten we dat het seizoen vanaf 22 juni te zien is op Netflix. In de afgelopen maanden zijn er een aantal foto’s van de opnameset verspreid. Zo is het duidelijk dat Misty Night terug zal keren in het tweede seizoen, dit keer met een bionische arm.

  Luke Cage seizoen 2 trailer toont releasedatum

  In de trailer worden we er nog een keer aan herinnerd dat Cage niet verbrand, opgeblazen of geschoten kan worden. Het macho karakter van hem houdt nog steeds stand; veel explosies, veel gevechten en veel actie. Voor de rest kan je uit de trailer niet veel opmaken, behalve de releasedatum van het tweede seizoen.

  Wil je weten welke Marvel films je nog zeker moet kijken? Dan hebben wij een lijst met de tien beste Marvel films die je gezien moet hebben. Als je benieuwd bent naar de beste schurken uit de Marvel films, hebben we ook daar een special over.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.