Luigi's Mansion 3 releasedatum bekendgemaakt

  De kogel is door de kerk: Nintendo heeft de Luigi's Mansion 3 releasedatum bekendgemaakt. De game rondom de stofzuigende spokenvanger komt namelijk op 31 oktober, oftewel Halloween, uit. Afgelopen week verscheen er al een gerucht dat de nieuwste Nintendo-titel in oktober zou verschijnen en dit blijkt te kloppen.

  Nintendo

  Afgelopen week verscheen er al een gerucht bij Amazon Mexico dat Luigi's Mansion 3 in oktober uit zou komen. Via Twitter heeft Nintendo laten weten dat de game inderdaad in oktober uitkomt en wel op 31 oktober, oftewel Halloween.

  Luigi's Mansion 3 releasedatum bekendgemaakt

  Tijdens E3 2019 kwam de game nog wel naar voren bij de Nintendo-persconferentie, maar het bedrijf uit Japan liet niks weten over een mogelijke releasedatum. Nintendo zei toen alleen dat de game wel in 2019 zou verschijnen. Nu komt Luigi's Mansion 3 dus op de traditionele dag van horror uit.

  Het is de eerste nieuwe Luigi's Mansion-titel in zes jaar, want Luigi's Mansion: Dark Moon verscheen in 2013 op de Nintendo 3DS. De originele Luigi's Mansion was een launchtitel voor de Nintendo Gamecube in 2001.

  Tijdens de E3 2019 gingen wij al aan de slag met Luigi's Mansion 3 en wij schreven toen dat de gameplay vertrouwd aanvoelt. De titel verschijnt op 31 oktober exclusief voor de Nintendo Switch.

  Luigi's Mansion 3

  Verkijgbaar vanaf 31 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.