Lucifer seizoen 5 is een mogelijkheid volgens hoofdrolspeler

  Als het aan Tom Ellis ligt komt er een nog een seizoen van de serie Lucifer. Dit zegt hij in een interview met The Hollywood Reporter. Volgens hem laat het laatste seizoen genoeg open om seizoen 5 van Lucifer te maken.

  John P. Fleenor/Netflix

  Netflix heeft nog niet gesproken over seizoen 5 van Lucifer, maar hoofdrolspeler Tom Ellis (Lucifer) denk dat de kans groot is dat die er wel gaat komen. "We hebben de deur opengelaten voor seizoen 5 van Lucifer. Ik heb niet het gevoel dat we klaar zijn met het vertellen van ons verhaal."

  Wat is er over Lucifer seizoen 5 bekend?

  Op dit moment is er nog niets bekend over een eventueel nieuw seizoen van Lucifer. Netflix heeft nog niets verteld en Tom Ellis is alleen van mening dat het verhaal nog niet voorbij is. Vorig jaar werd de serie geannuleerd door Fox, waarna Netflix het oppakte voor een nieuwe reeks.

  Dit is volgens Ellis vooral te danken aan de fans van de show. "Er zijn nog steeds fan die naar me toekomen en zeggen dat ze er alles aan hebben gedaan om de show te redden door bijvoorbeeld een tweet eruit te sturen. Ik kan ze niet genoeg bedanken."

  Wat is Lucifer?

  Lucifer vertelt het verhaal van het gelijknamige personage. Hij is het zat om de heerser van de hel te zijn, dus kiest hij ervoor om naar Los Angeles te gaan. Hier opent hij een nachtclub en raakt hij met agente Chloe Decker bevriend. Zijn unieke vaardigheden maken hem een goede aanwinst voor haar, want hij kan iedereen om zijn vinger winden.

  Hoewel de serie eerst op Fox was te zien, is de overstap naar Netflix volgens Ellis een goede zet geweest. "Op Fox konden we niet te vergaan. We konden niet vulgair zijn, we konden ook niet schelden en we konden niet teveel laten zien. Netflix gaf ons wel die vrijheid" Hierbij benadrukt de acteur dat ze wel trouw wilden blijven aan wat Lucifer goed maakt.

  Alle tien de afleveringen van Lucifer seizoen 4 zijn vanaf nu te zien op Netflix. In een van onze artikelen geven we je vijf reden waarom je Lucifer moet kijken. Alles wat je over de serie moet weten lees je ook ook op XGN.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.