Lucifer seizoen 4 details bekendgemaakt

  Dat Netflix Lucifer seizoen 4 zou verzorgen, was een grote geruststelling voor vele fans. Maar nu hebben Joe Henderson en Ildy Modrovich, de schrijvers van de show, dan ook de eerste details bekendgemaakt.

  Warner Bros

  De afgelopen weken was er veel gaande rondom Lucifer. Fox stopte met de show, en fans hoopten dat de serie zou worden opgepakt. En dat gebeurde ook, want nu zal Netflix een vierde seizoen voor Lucifer gaan verzorgen. Er is nog niet veel bekend over het vierde seizoen, maar twee schrijvers van de show gaven in een interview de eerste details weg.

  Lucifer seizoen 4 details

  Het seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen, en de opnames beginnen sneller dan we hadden verwacht.

  "De opnames starten ongeveer in augustus. Dat is heel snel, maar dat komt omdat iedereen er al klaar voor is."

  Maar zijn deze 10 afleveringen dan het hele seizoen? De vorige drie seizoenen bestonden namelijk allemaal uit 22 afleveringen. Volgers de schrijvers niet. Ze zeggen dat dit nog maar de eerste helft van het vierde seizoen is.

  "Netflix heeft nu een half seizoen besteld. Maar dat zien wij juist als een groot voordeel, want zo kunnen we ons focussen op en beter verhaal."

  Lucifer kreeg nadat de show gecanceld was, nog twee bonusafleveringen die onderdeel zouden worden van het vierde seizoen. Maar de schrijvers stellen fans gerust: deze twee afleveringen zitten niet in het vierde seizoen. Er komen dus gewoon 10 gloednieuwe afleveringen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.