Lost Odyssey gratis en Blue Dragon digitaal verkrijgbaar

  Microsofts team voor Xbox One backwards compatibillity heeft er voor gezorgd dat zowel Lost Odyssey en Blue Dragon digitaal verkrijgbaar zijn voor Xbox One en Xbox 360. En alleen deze maand is Lost Odyssey gratis verkrijgbaar.

  De Xbox One backwards compatibillity lijst wordt alsmaar groter, maar nu zijn er twee games zelfs digitaal verkrijgbaar. Lost Odyssey en Blue Dragon zijn nu verkrijgbaar via de Xbox 360 Marketplace en Lost Odyssey is deze maand zelfs gratis.

  Lost Odyssey is tot 31 december gratis verkrijgbaar dus wees er snel bij! Blue Dragon kan nu digitaal aangeschaft worden en bedraagd 19,99 euro.

  Lost Odyssey gratis en voor niets

  Lost Odyssey is dus digitaal, gratis te downloaden in de Xbox 360 Marketplace en is vervolgens ook nog eens te spelen op de Xbox One. Nu is het slechts en kwestie van afwachten totdat er steeds meer Xbox 360 games digitaal verkrijgbaar worden en ook nog backwards compatible zijn.

  Lost Odyssey is een RPG van de makers van Final Fantasy en kwam uit in 2008. Blue Dragon is ontwikkeld door gamestudio Mistwalker.

  Meer weten van Blue Dragon? Check onze Blue Dragon Review! Wil je ook meer weten van Lost Odyssey? Check dan de Lost Odyssey Review!

  Lost Odyssey

  Verkijgbaar vanaf 29 february 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.