Lost in Space trailer verklapt releasedatum

    Netflix heeft de eerste Lost in Space trailer uitgebracht. De serie is een reboot van de originele Lost in Space show. De nieuwe uitgave is vanaf 13 april beschikbaar op Netflix. Dat meldt het bedrijf via de trailer.

    De vernieuwde Lost in Space serie zal 10 afleveringen bevatten en draait om de Robinson familie, te zien in bovenstaande trailer. De Robinson familie laat de aarde achter, omdat onze wereld bijna op een punt is gekomen waarop de planeet onbewoonbaar is. Daarom vertrekt de familie naar een andere planeet. Hun ruimteschip raakt alleen van koers en stort neer op een andere planeet dan gepland. Nu moet de Robinson familie zien te overleven op de onbekende planeet.

    Lost in Space trailer 50 jaar na originele serie

    De trailer van de nieuwe Lost in Space serie, evenals de serie zelf, komen 50 jaar na het einde van de originele serie. Deze liep van 1965 tot en met 1968 en bevatte 84 afleveringen. Er is ook een film gemaakt die gebaseerd is op de oude serie. De Lost in Space film kwam 20 jaar geleden uit, maar werd geen groot succes. Deze aankomende serie houdt vast aan het fundament van de originele serie, maar geeft het wel een modern tintje.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.