Lost in Space seizoen 2 komt eraan

  Lost in Space seizoen 2 komt eraan. Dat heeft Netflix zojuist bekend gemaakt. De Netflix-serie krijgt daarmee een tweede deel.

  Netflix

  Wanneer het vervolg van het eerste seizoen zal verschijnen op Netflix, is nog niet bekend.

  De show werd heel goed ontvangen door kijkers: drie dagen na de premiere had de show al 6,3 miljoen kijkers wereldwijd. Logisch dus dat Netflix besloten heeft de serie een vervolg te geven.

  Vluchten van de aarde

  De serie gaat over de familie Robinson en speelt zich in de toekomst in het jaar 2046. Wie denkt dat de wereld er over 30 jaar nog precies hetzelfde uit ziet, zit er goed naast. De wereld is er slecht aan toe, en veel mensen vluchten in een ruimteschip van planeet aarde af.

  Ook de familie Robinson gaat met een ruimteschip op zoek naar een andere planeet waar ze een nieuw leven hopen op te bouwen. Onderweg crashen ze op een onbekende planeet en moeten ze zichzelf redden van aliëns en proberen te ontsnappen. Door middel van flashbacks leer je de familie beter kennen.

  Lost in Space seizoen 2 als opvolger

  De Netflix-serie is een reboot op de het origineel uit 1965 van Irwin Allen. Die liep van 1965 tot 1968 en bestaat uit drie delen. De serie was vroeger erg populair en zal daarom vandaag de dag nog bij velen bekend in de oren klinken. Ook kreeg de science-fiction franchise in 1998 een eigen film, waarin Matt LeBlanc (Friends) de hoofdrol speelde. Deze film werd minder goed ontvangen door het publiek en word vandaag de dag gezien als een flop en een mislukte poging tot een reboot.

  Netflix nam dan ook een groot risico door aan te slag te gaan met nóg een reboot. Maar regisseur Zack Estrin (Prison Break) heeft de reboot tot een spannende, succesvolle serie gemaakt, samen met acteurs zoals Toby Stephens, Molly Parker en Maxwell Jenkins. En natuurlijk doen bijzondere special effects het altijd goed.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.