Loki speelt de hoofdrol in King Kong herkomst film

  Tijdens de San Diego Comic-Con kondigde Legendary Pictures de film Skull Island aan. De film gaat over de herkomst van King Kong en Tom Hiddleston speelt daarin een belangrijke rol. Naast Hiddleston is er ook een schrijver en regisseur voor Skull Island aangetrokken.

  Eerdere King Kong films lieten al het mysterieuze eiland zien waar King Kong vandaan komt. Het doel van Skull Island is om deze gevaarlijke en mysterieuze plek verder te ontdekken in de stijl en grootte die wij van Legendary Pictures gewend zijn. Universal Pictures is vervolgens verantwoordelijk voor de distributie van Skull Island en heeft aangegeven dat wij de film op 4 november 2016 in de bioscopen mogen verwachten.

  Loki, Godzilla en The Kings of Summer

  Tom Hiddleston, die wij kennen als Loki in de films van Marvel, speelt de hoofdrol in Skull Island welke wordt geschreven door Max Borenstein. Hij was eerder verantwoordelijk voor het verhaal van Godzilla en is tevens actief als schrijver voor de aankomende film Seventh Son. Als regisseur voor dit nieuwe project van Legendary is regisseur Jordan Vogt-Roberts genoemd.

  Vogt-Roberts is met name bekend als regisseur van de film The Kings of Summer, daarbij heeft hij de pilot en meerdere afleveringen van de nieuwe FX-serie You're the Worst geregisseerd. Andere toekomstige projecten voor Vogt-Roberts zijn Metal Gear Solid voor Sony en de pilot van Cocked voor Amazon Studios.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.