Logitech G502 Lightspeed release aangekondigd in Berlijn

  Logitech heeft een nieuwe draadloze gaming muis aangekondigd in de LEC Studios in Berlijn. Het gaat om de release de Logitech G502 Lightspeed, de draadloze variant van de razend populaire muis van Logitech. De nieuwe gaming muis van Logitech zal vanaf eind mei in de Benelux beschikbaar zijn.

  Volgens Logitech is een draadloze variant van de G502 één van de meest gewilde muizen ter wereld. De Logitech G502 is een van de best verkochte gaming muizen ter wereld, maar veel gamers van over de hele wereld willen graag een draadloze variant zien. Nu kan het verlossende woord er eindelijk uit; de Logitech G502 Lightspeed is binnenkort beschikbaar.

  Logitech G502 Lightspeed release in Berlijn

  De G502 Wireless heeft een draadloze verbinding, waardoor je geen last meer hebt van kabels die vast komen te zitten achter je bureau. Dit neemt niets weg van de responstijd en connectiviteit van de gaming muis. Logitech maakt gebruik van een nieuwe, zelf ontwikkelde, sensor, waardoor je het gevoel hebt dat je gewoon met een bedrade muis aan het spelen bent.

  Daarnaast kan de muis ook draadloos worden opgeladen. Hiervoor heb je wel een speciale muismat van Logitech nodig, de Logitech G Powerplay. De muis wordt zowel tijdens het spelen als voor en na het spelen opgeladen, zodat je altijd kunt blijven gamen. Wanneer je de Logitech G Powerplay niet wil aanschaffen kun je de muis ook nog altijd opladen met een kabel.

  De opvolger van de Logitech G502

  De muis presteert niet alleen heel goed, maar ziet er ook nog eens goed uit. Het ontwerp is bijna compleet overgenomen van de reguliere Logitech G502, waar veel gamers over te spreken waren. Daarnaast is er sprake van RGB-verlichting, waardoor je de muis compleet naar jouw eigen voorkeur kunt aanpassen.

  De gaming muis ligt lekker in de hand door de rubberen grip aan de linkerkant. Een nadeel hiervan is dat de muis alleen geschikt voor rechtshandige gamers. De muis is geschikt voor shooters, maar ook andere games zoals League of Legends, waarvoor meer knoppen op de muis nodig zijn.

  De release van de Logitech G502 Lightspeed is ongeveer in eind mei bij onder andere bol.com, Coolblue en MediaMarkt met een adviesprijs van 149 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.