Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard aangekondigd

  Logitech en top eSports-spelers ontwerpen samen het nieuwe Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard. Het toetsenbord is speciaal gemaakt voor competitief gamen. Deze maand is het toetsenbord al verkrijgbaar.

  Het Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard is speciaal geïntroduceerd voor professionele gamers. Het toetsenbord heeft exclusieve Romer-G mechanische toetsen die tot 25 procent sneller reageren dan normale mechanische toetsen. Ook is het een tenkeyless toetsenbord, wat betekent dat er geen numeriek gedeelte aanzit. Hierdoor is het toetsenbord compacter en is er meer ruimte voor een muis.

  Het Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard heeft een micro-USB aansluiting die je er gemakkelijk uit kunt halen als je het toetsenbord verplaatst. Hierdoor zal de aansluiting minder snel kapot gaan voor mensen die veel hun eigen toetsenbord meenemen.

  Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard speciaal voor gamen

  Ujesh Desai, vice president en general manager van Logitech G, zegt ervan bewust te zijn dat eSport-spelers zeer veeleisend zijn als het gaat om hun apparatuur. Daarom is het Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard speciaal ontwikkeld in samenwerking met eSporters. Onder andere eSporter Jake ‘Stewie2K’ Yip van C9 noemt bijvoorbeeld de Romer-G-toetsen "fijn, geruisloos en super comfortabel".

  Dit gaming toetsenbord moet deze maand al uitkomen. Het is dan wereldwijd beschikbaar voor een adviesprijs van 149 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.