Logitech G Gaming Gear vakantiegelddeals - No camping, train je skills deze zomer!

  ADVERTORIAL - Waarschijnlijk ben jij een van die vele gelukkige Nederlanders die deze maand zijn vakantiegeld binnen heeft gekregen. Vervolgens komt de vraag op; wat ga je doen met al dat geld? Ga je er van op vakantie of los je misschien een lening af? Gelukkig is er een leuker alternatief; de Logitech G Gaming Gear vakantiegelddeals. No camping, maar train je skills deze zomer met nieuwe gaming gear!

  Het hangt er natuurlijk vanaf wat voor gamer je bent voor je een besluit maakt van wat voor gaminggear je wilt aanschaffen. De strakke Logitech G Gaming Gear vakantiegelddeals helpen je in ieder geval al een aardig stukje op weg zodat jij deze zomer met een gerust hart weer toffe games kunt gaan aanschaffen en optimaal kunt spelen. We zetten de beste Logitech G Gaming Gear vakantiegelddeals op een rij, zodat jij in ieder geval niet meer hoeft te zoeken!

  Logitech - G402 Hyperion Fury Gaming Muis

  Die skills kun je zeker trainen met deze muis! Campen is niet langer nodig want je bent de snelste! We trappen de lijst met Logitech G Gaming Gear vakantiegelddeals af met de snelste muis die op dit moment verkrijgbaar is: de Logitech - G402 Hyperion Fury Gaming Muis klinkt niet alleen alsof het uit een toffe actiefilm komt, door zijn snelle prestaties heb je tijdens het gamen ook het idee dat je een wapen in handen hebt.

  De muis heeft een draad en dat hebben veel gamers toch nog het liefst om ervoor te zorgen dat ze een minimaal verlies aan snelheid hebben.

  "Met de Logitech - G402 Hyperion Fury Gaming Muis weet je in ieder geval zeker dat het niet aan de muis ligt wanneer je tijdens een potje COD of Battlefield aan het spelen bent!"

  De speciale optische techniek in de muis kan een snelheid van meer dan 10 meter per seconde meten waardoor je ook tijdens een hectisch potje Starcraft of League of Legends altijd op het beste moment de juiste muisklik maakt. Ook handig voor bij een strategisch spel, er zitten 8 verschillende programmeerbare knoppen op je muis en verder heb je ook volledige controle over de snelheid van je cursor. Er zitten op de muis namelijk 4 DPI standen met op de laagste stand 240 DPI en op de hoogste stand 4000 DPI.

  G410 Atlas Spectrum

  Wil jij deze zomer zo mobiel mogelijk zijn en toch altijd een goed toetsenbord bij de hand hebben? Dan kun je uit de Logitech G Gaming gear vakantiegelddeals deze G410 Atlas Spectrum aanschaffen. Het toetsenbord heeft een ultralicht design en is daarnaast ook nog eens extra compact vanwege het ontbreken van een nummerblok.

  Vanwege het speciale ontwerp en het lichte materiaal waar het toetsenbord van gemaakt is, kun je deze overal mee naartoe nemen maar heb je wel alsnog een hoogwaardig toetsenbord bij de hand. Voor het geval je een tweede scherm nodig hebt met extra informatie over je game zit er bij het toetsenbord ook een handig dock waarin je je smartphone kunt pluggen, op deze manier heb je altijd makkelijk een tweede scherm bij je.

  Overigens is dat niet het belangrijkste aan het toetsenbord, want dat zijn natuurlijk de toetsen. Gelukkig mag je ervan uitgaan dat de toetsen op de G410 Atlas Spectrum ook van topkwaliteit zijn doordat het speciale Romer-G toetsen zijn. Deze speciale toetsen reageren 25 procent (!) sneller dan de Cherry-schakelaars die op dit moment de standaard zijn in de meeste toetsenborden.

  Wil je zeker weten dat je altijd klaar bent voor een gezellige LAN-party? Of wil je gewoon een toetsenbord hebben dat je makkelijker kunt verplaatsen dan een log en zwaar toetsenbord, dan mag je dit toetsenbord uit de Logitech Gaming gear vakantiegelddeals zeker niet aan je voorbij laten gaan! En je gaming skills trainen is een stuk leuker dan campen, niet?

  Logitech - G910 Orion Spark

  Wil je nog iets uitgebreider aan de slag gaan, dan kun je iets meer geld neerleggen dan voor het G410 Atlas Spectrum toetsenbord en deze bijzondere Logitech - G910 Orion Spark uit de Logitech G Gaming Gear vakantiegelddeals aanschaffen. Dit toetsenbord heeft wel een numpad of nummerblok wanneer je daar toch behoefte aan hebt. Voor sommige games is dat een must!

  Verder zitten er in het toetsenbord ook Romer-G toetsen zodat je de concurrentie altijd te snel af bent wanneer zij gebruikmaken van de Cherry-schakelaars. Het feit dat je met een mechanisch toetsenbord te maken hebt maakt het voor jou als gamer alleen maar fijner om dit toetsenbord te gebruiken.

  Tevens betreft het een RGB toetsenbord, wat maakt dat je alle toetsen naar jouw smaak kan inkleuren met 16 miljoen verschillende kleuren. Voor een MMO is dit erg handig, op deze manier kun je nooit vergissen in een spreuk of speciale aanval.

  "Mocht je gewoon een leuk kleurtje aan je toetsenbord toe willen voegen dan is dit natuurlijk ook geen probleem, cosmetisch is misschien soms nog wel leuker dan praktisch."

  Het maakt eigenlijk niet zoveel uit waar je dit toetsenbord voor wil gebruiken, je kunt er hoe dan ook je gaming skills mee trainen. Wanneer je het vakantiegeld binnen hebt en wilt besteden aan een extreem goed toetsenbord, dat door de Logitech G Gaming Gear vakantiegelddeals ook nog eens een leuke prijsverlaging heeft, dan zit je met Logitech - G910 Orion Spark zeker goed!

  G633 Artemis Spectrum

  De headset in de Logitech G Gaming Gear vakantiegelddeals draagt de naam Logitech - G633 Artemis Spectrum, alsof deze rechtstreeks uit een Star Trek film is gekomen. Maar je kunt hem gewoon bij jou in huis halen, nu ook nog eens extra voordelig omdat deze in de aanbieding is. Een buitenkansje dus om deze zomer je skills te trainen!

  De headset maakt gebruik van het 7.1 surround kanaal dus ben je ervan verzekerd dat je altijd goed geluid hebt en dat je weet waar een kogel vandaan komt. Wanneer je niet zo tactisch bezig wilt zijn, maar wel goed geluid wil hebben hoef je de microfoon niet te gebruiken en is deze onzichtbaar wanneer je hem terugklapt in de koptelefoon.

  Overigens is dat niet de enige handige feature die bij de microfoon komt, door de ruisonderdrukkende techniek in de microfoon weet je zeker dat je altijd goed verstaanbaar bent.

  "Wanneer je teammaten de volgende keer niet naar je luisteren tijdens een potje Counter Strike weet je in ieder geval zeker dat het niet aan je headset ligt als je weer verliest!"

  Een andere handige feature van deze Logitech - G633 Artemis Spectrum headset is het feit dat de koptelefoon te gebruiken is voor zowel mobiel, PC, PlayStation 4, Xbox One en vorige generatie consoles! Op deze manier weet je dus altijd zeker dat je de juiste headset bij de hand hebt. Zelfs mobiel gamen wordt nog intenser, want je hoeft simpelweg de audiojack aan te sluiten op je smartphone en je bent verzekerd van een topgeluid.

  Wanneer je het kleurtje van de lichten in de headset niet helemaal naar jouw smaak vindt, kun je deze altijd aanpassen, net als bij de eerdergenoemde toetsenborden in deze special heb je RGB lichten in de koptelefoon zitten. Op deze manier heb je keuze uit meer dan 16 miljoen verschillende kleuren en weet je op deze manier altijd zeker dat er een kleur naar jouw smaak bij zit.

  Wanneer je dus nog niet zeker weet wat je met je vakantiegeld wilt doen, pak dan nog even onze special met Logitech G Gaming Gear vakantiegelddeals erbij en selecteer een van deze top of the line gaming gear om je skills deze zomer te trainen. Met deze deals weet je zeker dat er een tof product voor een scherp prijsje bij zit en dat het No Camping motto voor jou deze zomer absoluut op gaat!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.