Live-action Cowboy Bebop Netflix serie komt eraan

  Er komt een live-action serie van de populaire anime Cowboy Bebop naar Netflix. Netflix hoopt dat de grote naam van Cowboy Bebop genoeg enthousiasme op zal wekken om veel aandacht te krijgen voor de aankomende serie. Op het NX On Netflix account werd een korte video geplaatst met alleen het logo van Cowboy Bebop en Only On Netflix.

  NX on Netflix

  De live-action serie van Cowboy Bebop zal tien afleveringen bevatten en zal worden geproduceerd door Netflix en Tomorrow Studios, ook bekend van hitseries Aquarius en Teen Wolf. Het team van Midnight Radio zal functioneren als showrunners en uitvoerend producenten, evenals Christopher Yost die het script van de eerste aflevering zal schrijven. Shinichiro Watanabe, regisseur van vele Netflix Originals, zal geen leiding hebben over de aankomende serie. Wel zal hij advies geven aan de samenwerkende teams om de serie soepel te laten verlopen.

  In de originele anime-serie van Cowboy Bebop volg je een team van premiejagers in de ruimte, die wordt geleid door Spike Spiegel. De serie speelt zich af in de toekomstige jaren van 2071. Spike Spiegel volgt dit avontuur samen met zijn vrienden Jet Black, Faye Valentine en Radical Ed. Het is een serie waarbij veel genres zijn samengesteld zoals western, sciencefiction en crime. Dit in combinatie met een jazzy sfeer zorgt voor een levendige anime met een hectisch tempo.

  Live-action serie Cowboy Bebop op Netflix een succes?

  Hoewel Cowboy Bebop een anime is met vele fans, betekent dit niet dat de live-action vertrouwd is om geweldig te worden. Netflix heeft al meerdere keren geprobeerd om populaire anime-series om te toveren in live-action films en series, maar dit heeft niet altijd even veel succes. Live-action versies van bijvoorbeeld Full Metal Alchemist, Death Note en Bleach ontvingen negatieve reacties onder fans en critici.

  Er wordt bij Netflix steeds meer aandacht besteed aan anime. Zo zijn ze bezig met een live-action serie van Avatar The Last Airbender en komt aankomende lente Neon Genesis Evangelion op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.