LittleBigPlanet maker komt met Run Sackboy! Run!

  Media Molecule, de maker van onder andere LittleBigPlanet (LBP), komt met een nieuwe game binnen het LBP-universum, genaamd Run Sackboy! Run! De game verschijnt nog voordat de nieuw aangekondigde LBP3 uitkomt.

  Run Sackboy! Run! zal een endless runner zijn zoals de populaire mobiele game Temple Run. De game zal gratis te spelen zijn op PlayStation Vita en andere mobiele apparaten. De titel van de game is uiteraard een verwijzing naar de film Forrest Gump uit 1994, waarin regelmatig geroepen werd: "Run, Forrest! Run!"

  Zelf noemt de maker het geen endless runner, maar een free-to-play platform-survival game, waarin je exclusieve kostuums voor het aankomende LittleBigPlanet 3 kunt vrijspelen. Het verschil met andere endless runners is waarschijnlijk dat Run Sackboy! Run wel levels heeft met een einde eraan, wat in de meeste endless runner games vaak niet het geval is. Hierin draait het vaak om het scoren van zoveel mogelijk punten.

  LittleBigPlanet 3 op komst

  LittleBigPlanet 3 werd tijdens de afgelopen E3 aangekonigd en zal op 21 november verschijnen voor PlaySation 3 en PlayStation 4. Run Sackboy! Run zal dus eerder uitkomen, zodat spelers verschillende dingen kunnen vrijspelen voor in LBP3.

  LittleBigPlanet 3

  Verkijgbaar vanaf 26 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.