LittleBigPlanet Final Fantasy 7 remake is klaar

  LittleBigPlanet-fanaat Jamie Colliver heeft zijn LittleBigPlanet Final Fantasy 7 remake afgerond en volgens hem was het duidelijk meer werk dan hij had verwacht.

  Colliver heeft twee jaar aan de remake gebouwt en nu is hij dan eindelijk af. Volgens hem is het de eerste volledige game die ooit is gemaakt in de LittleBigPlanet-franchise.

  "Het is me gelukt om het hele verhaal en alle extra missies in 31 LittleBigPlanet-levels te krijgen," aldus Jamie Colliver op Twitter.

  "Ik heb al een heel gevechtssysteem gemaakt met limit breaks op zijn plek, alle cut-scenes/dialogen, alle vijf de typen materialen gemaakt met creatinators, alle muziek uit de soundtrack, alle karakters, bazen, vijanden en een kaart van de wereld."

  De video van de openingsmissie is hierboven te bekijken en laat een klein stukje zien van deze volledige LittleBigPlanet Final Fantasy 7 remake.

  LittleBigPlanet Final Fantasy 7 remake is op alle platformen te spelen

  De remake is te spelen in LittleBigPlanet 3 op de PS4 en PS3. Daarnaast is hij ook te spelen in LittleBigPlanet 2 op de PS3. Er zijn in totaal 113 video's die het hele proces van het maken van de remake laten zien; deze video's zijn te vinden op het Youtube-kanaal van Jamie Colliver. Olliver is niet alleen goed met het maken van deze remake, maar maakt ook heel veel andere dingen na in LittleBigPlanet.

  LittleBigPlanet 3 komt 28 november uit voor PlayStation 3 en Playstation 4 en bij ons kun je de review van LittleBigPlanet 3 al lezen.

  LittleBIGPlanet 2

  Verkijgbaar vanaf 19 january 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.