LittleBIGPlanet 3 onthuld

  LittleBIGPlanet 3 is een feit en komt naar de PlayStation 4. De game werd onthuld tijdens de persconferentie van Sony.

  De game kent een aantal nieuwe elementen in vergelijking met zijn voorgangers. Zo hebben de levels in dit derde deel een stuk meer diepte, waardoor je dus meer speelruimte krijgt. Ook zijn er een aantal nieuwe vrienden van Sackboy onthuld die hem helpen bij het voltooien van een level.

  Oddsock is het eerste karakter en is een stuk sneller dan Sackboy. Een andere eigenschap is de zogenaamde wall jump, Oddsock kan tegen muren op springen. Toggle is de tweede nieuwe vriend en is het sterkste karakter in de game. Hij kan wisselen van zijn grote naar zijn kleine gedaante en zo bijvoorbeeld schakelaars activeren.

  Het derde en laatste nieuwe karakter is Swoop. Dit vogeltje brengt je letterlijk naar grote hoogtes, want hij kan vliegen (iets wat vogels wel vaker doen). Zit je ergens klem, dan pakt Swoop zijn vrienden vast en neemt hij ze mee de lucht in.

  Zelfgemaakte levels

  Ook werd bekendgemaakt dat zodra LittleBIGPlanet 3 uitkomt, alle user generated content van de eerste twee delen speelbaar zal zijn voor LittleBIGPlanet 3. Hiermee heb je op de lauchdag dus al een paar miljoen levels waaruit je kunt kiezen.

  LittleBigPlanet 3

  Verkijgbaar vanaf 26 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.