LittleBIGPlanet 3 krijgt sterrenstemcast met Hugh Laurie

  De stemcast van LittleBIGPlanet 3 is bekendgemaakt door Sony, en er zitten een paar stemmen tussen waar je U tegen zegt. Zo zal Hugh Laurie, toch wel het bekendst als Dr. House, de stem van Newton op zich nemen.

  Laurie wordt dankzij dit project herenigd met Stephen Fry, die de stem van de verteller inspreekt. Samen speelden ze jarenlang als een duo in de comedyserie A Bit of Fry & Laurie die in 1989 begon. Newton is een slechterik in de game, die erop uit is om chaos te scheppen.

  Andere stemacteurs die zich bij de cast van LittleBIGPlanet 3 voegen zijn Peter Serafinowicz (Shaun of the Dead), Simon Greenall (Alan Partridge), Nolan North (onder andere Nathan Drake uit Uncharted) en Tara Strong (My Little Pony: Friendship is Magic). Omdat Sony de inhoud van de game niet wil verklappen zijn de rollen van deze acteurs niet bekendgemaakt.

  LittleBIGPlanet 3 introduceert nieuwe karakters

  LittleBIGPlanet 3 introduceert nieuwe vrienden van Sackboy die hem helpen bij het voltooien van een level. Zo heb je Oddsock, die een stuk sneller is dan Sackboy en Oddsock kan ook nog eens tegen muren op springen. Dan heb je ook nog Toggle, deze is niet snel maar sterk. Ook kan hij zijn grootte aanpassen, hij kan bijvoorbeeld klein worden om schakelaars te activeren.

  LittleBigPlanet 3

  Verkijgbaar vanaf 26 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.