LittleBigPlanet 3 DLC met valentijn, China en mythische wezens

  LittleBigPlanet 3 krijgt nieuwe DLC erbij. Je kan straks aan de slag met drie nieuwe LittleBigPlanet 3 DLC’s. LittleBigPlanet 3 lanceert deze DLC ter ere van wat speciale dagen die eraan komen.

  LittleBigPlanet 3, de game waarin alles kan en gemaakt kan worden. Een van de leukste dingen die je in LittleBigPlanet 3 kan doen is je personages aankleden en opmaken. Mocht je nog niet genoeg kleding en accessoires voor je personage hebben, dan is de LittleBigPlanet 3 DLC perfect voor jou. Je kan namelijk met deze drie DLC’s weer even vooruit. Je krijgt namelijk weer nieuwe items om de personages mee aan te kleden, nieuwe stickers en items voor de level creator.

  Valentijnsdag mini DLC

  In deze LittleBigPlanet 3 DLC krijg je nieuwe stickers, objecten, stoffen, kleding en materialen om jouw valentijn in LittleBigPlanet 3 compleet te maken. Sackboy kan er door deze LittleBigPlanet 3 DLC helemaal top uitzien en dan is hij/zij klaar om valentijn in te gaan. Ga jij je digitale liefde zo verklaren aan iemand? De Valentijnsdag DLC is te koop voor 2.99 euro.

  LittleBigPlanet 3 DLC met valentijns outfits, stickers en meer

  Chinees nieuwjaar DLC

  Het is bijna nieuwjaar in China en LittleBigPlanet viert dit prachtige evenement altijd in stijl. Dit maal krijgen we helemaal gratis Chinese kleding voor onze personages. Voor de LittleBigPlanet 1 of LittleBigPlanet 2 spelers komt deze kleding waarschijnlijk bekend voor, het is namelijk een re-release. Deze kleding is te downloaden vanaf 18 februari en kost niks.

  LittleBigPlanet 3 DLC met chinees nieuwjaar en een outfit voor sackboy

  Mythische wezens DLC

  Je kan Sackboy straks in een mytisch wezen laten veranderen door de ‘Mythische wezen DLC’ in LittleBigPlanet 3. Door de LittleBigPlanet 3 DLC kan Sackboy veranderen in een Elf, Goblin, Minotaur, Phoenix of een Griffoen. Je kan deze DLC volgende week virtueel binnen halen via je Playstation voor 2.99 euro.

  LittleBigPlanet 3 DLC met mythische wezens, outfits en materialen
  Wat vinden jullie van deze LittleBigPlanet 3 DLC? Raak je er enthousiast van? Je kan in ieder geval jouw vriend of vriendin versieren in een goblin pak tijdens het Chinese nieuwjaar in jouw eigen gemaakte Valentijnslevel. Orgineel is het niet meer, want deze man was je voor.

  LittleBigPlanet 3

  Verkijgbaar vanaf 26 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.