Little Nightmares gameplay trailer laat eerste beelden van game zien

  Little Nightmares, de game die vorige week nog door Bandai Namco werd geteast, is onthuld. Na de eerdere aankondiging is er nu ook een Little Nightmares gameplay trailer getoond waarop we kennismaken met de game.

  Vorige week nog werd er een website gelanceerd waarop duidelijk werd dat Bandai Namco een nieuwe game zal uitgeven. Deze teaser site bestond uit enkele puzzeltjes waarmee hints met betrekking tot de nieuwe game verdiend konden worden. Na een week wachten is de eerste Little Nightmares gameplay trailer daar en zien we in 'Deep Below the Waves' een puzzelgame met horror elementen.

  Poppetjes van teasersite ook in Little Nightmares gameplay trailer

  De rare wezentjes die onderdeel uitmaakten van de puzzels op de teasersite zijn ook terug te zien in de Little Nightmares gameplay trailer. Wat ze precies doen en of ze aan jouw zijde staan of niet, is niet duidelijk. De game en de trailer dagen je uit om met je jeugdangsten te spelen.

  Little Nightmares is ook tijdens gamescom aanwezig, dus verwacht vandaag of morgen meer nieuws omtrent de nieuwe IP. Voor al het nieuws van gamescom kan je terecht op onze gamescom overzichtspagina.

  Little Nightmares verschijnt in het voorjaar van 2017 voor je PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Little Nightmares

  Verkijgbaar vanaf 28 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.