Link's Awakening release bekendgemaakt door Nintendo tijdens E3 2019

  Nintendo heeft tijdens haar E3 livestream meer laten zien van Link's Awakening. Middels een trailer zijn er nieuwe beelden van de game getoond, waarbij talloze monsters de revue passeren. Ook is de Link's Awakening releasedatum uit de doeken gedaan. Fans hoeve niet lang meer te wachten.

  Middels een Nintendo Direct heeft het bedrijf nieuwe informatie over een heleboel van haar games naar buiten gebracht. Een van die titels is Link's Awakening en tijdens de stream is er het een en ander getoond. De trailer begon met wat bekende gameplay van de Link's Awakening remake, vergelijkbaar met de beelden bij de onthulling. Al is het niet alleen maar bekend terrein.

  Zo werd er een gloednieuw onderdeel in de game getoond. Gaandeweg het spelen kun je namelijk onderdelen vrijspelen waarmee je vervolgens je eigen kerkers kunt bouwen. Het voltooien van die nieuwe levels levert je vervolgens weer beloningen op die van pas kunnen zijn in je toekomstige avonturen.

  Link's Awakening releasedatum is heel dichtbij

  Maar het grootste nieuws bleek toch wel aan het eind, toen de Link's Awakening releasedatum zonder pardon bekend werd gemaakt. Fans van de Zelda-reeks kunnen namelijk al vanaf 20 september 2019 met de gloednieuwe remake aan de slag.

  The Legend of Zelda: Link's Awakening

  Verkijgbaar vanaf 20 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.