LinkedIn Students app helpt studenten aan banen

  Het sociale netwerk LinkedIn heeft een nieuwe app ontwikkeld waarmee het studenten makkelijker aan een baan wil helpen. LinkedIn Students app geeft suggesties voor banen gebaseerd op je opleiding.

  Voor studenten die gebruik willen maken van de nieuwe LinkedIn Students app is er de mogelijkheid om het huidige LinkedIn account te verhuizen. Het is daarom niet nodig om een nieuwe account aan te maken. Als je nog geen LinkedIn account, dien je wel de nodige gegevens als naam, opleiding en jaar van afstuderen op te geven. Als je jouw account hebt afgerond, krijg je direct een overzicht met beschikbare banen die het beste bij jouw opleiding passen.

  Met LinkedIn Students app swipen tot de geschikte match

  De vacatures worden één voor één zichtbaar. Per vacature kan je aangeven of je deze interessant vindt of niet. Mocht er een potentiële baan voorbij komen, dan kan je verder kijken naar wat er bij de baan wordt aangeboden en wat de eisen zijn om ervoor in aanmerking te komen.

  Als het toch niks blijkt te zijn, dan kan je ook verder zoeken naar andere banen die vergelijkbaar zijn met de baan die je zojuist hebt bekeken. Als deze aanpak niet werkt, kan je de LinkedIn Students app ook vragen om de meest geschikte banen bij je opleiding op te zoeken.

  De LinkedIn Students app komt vandaag uit in de Verenigde Staten. De rest van de wereld zal later dit jaar ook de beschikking over de app krijgen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.