Limited Edition PS4 controller nu te pre-orderen - Oldschool gamen

  Sony kondigde gisteren de PlayStation 4 20th Edition Wireless Dualshock 4 aan. Dit is een DualShock 4 controller volledig in stijl van de PlayStation 1. De controller is dus helemaal grijs en bevat het oude PlayStation logo. Lees nu alles over de Limited Edition PS4 controller.

  De PlayStation 4 20th Anniversary Edition DualShock 4 moet in september uitkomen en is limited, dat wil zeggen dat deze niet voor altijd beschikbaar is. Voor deze speciale controller hoef je niets meer te betalen dan voor een normale DualShock 4 controller, de controller is namelijkk gewoon te koop voor 65 euro. De Limited Edition PS4 controller is op het uiterlijk na precies hetzelfde als de normale DualShock 4 controller. De Dualshock 4 bevat de iconische kleur 'Original Grey'' zoals je gewend bent van de controller die bij de PlayStation 1 zat.

  Limited Edition PS4 controller pre-orderen

  Mocht je de Limited Edition PS4 controller als één van de eerste willen hebben, dan is het aan te raden om hem te pre-orderen. Je weet dan zeker dat jij de controller als eerste krijgt. Als deze controller net zo populair is als de 20th Anniversary PS4, dan moet je er snel bij zijn. Die console was namelijk binnen no-time uitverkocht.

  Vanaf vandaag kan je de Limited Edition PS4 controller pre-orderen.

  Limited Edition PS4 controller

  Limited Edition PS4 controller

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.