Limited Edition PlayStation 4 Pro aangekondigd

  Er is een Limited Edition PlayStation 4 Pro aangekondigd door Sony. Dit is wegens de verkoop van meer dan 500 miljoen verkochte PlayStation consoles wereldwijd. De Limited Edition is doorzichtig met een blauwe kleur.

  Sony

  Om fans te bedanken komen er 50,000 consoles wereldwijd beschikbaar. Het Limited Edition item zal 500 dollar kosten. Naast het consoles zal er ook een DualShock 4 draadloze controller, PlayStation Camera, Vertical Stand en mono headset beschikbaar komen. Kopers krijgen ook een 2TB harde schijf om games, apps, video’s en screenshots in op te slaan.

  Limited Edition PlayStation 4 Pro met controller en headset

  De controller en headset zijn tevens ook los te koop. Voor de controller ben je 64,99 dollar kwijt en de headset 99,99 dollar. Alle accessoires, inclusief de camera en statief, zijn in dezelfde kleur als de console te verkrijgen.

  De console zal in Amerika en Canada beschikbaar zijn bij winkels, maar deze zullen waarschijnlijk ook verzenden richting Europa. De verzendkosten zijn ongetwijfeld hoog, maar dan heb je wel een Limited Edition PlayStation 4 Pro in huis. Vanaf 24 augustus komen de consoles in winkels te liggen, maar de kans is groot dat de consoles die dag nog uitverkocht zullen zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.