Lil' Kleine wil plekje op nieuwe GTA soundtrack

  Tijdens ons interview met Lil' Kleine kwamen wij erachter dat de artiest graag een plekje wil bemachtigen op een GTA soundtrack. Wanneer er een nieuwe GTA verschijnt is nog niet bekend.

  Lil' Kleine (Jorik Scholten) staat met zijn nieuwe nummer 'Kleine Jongen' op de soundtrack van Need For Speed: Payback. Wij mochten de bekende rapper dan ook interviewen en hier kwamen een paar leuke vragen uit. Op deze pagina is ons hele interview met Lil' Kleine te bekijken.

  Lil' Kleine op de nieuwe GTA soundtrack?

  Op dit moment staat Lil' Kleine op de soundtrack van de nieuwe Need For Speed en eerder was hij al te horen op de soundtrack van NBA 2K17. Twee titels met een groot bereik. Tijdens ons interview vroegen wij aan Lil' Kleine wat zijn volgende stap is op gamegebied.

  ''Ik wil wel nog in GTA en in FIFA terecht komen. Als er een nieuwe GTA wordt gemaakt, en hij is echt onwijs dik, dan zou ik daar wel liever in willen zitten dan in FIFA. Maar als dat niet gebeurt, dan zou ik het liefst in FIFA zitten".

  LIl Kleine staat nu met een nummer op de soundtrack van twee populaire games. In de soundtrack komen van GTA of FIFA zou dus best in de toekomst werkelijkheid kunnen worden. Er gaan al een tijdje geruchten rond wat betreft een GTA 6. Wanneer deze game verschijnt wil Lil' Kleine zijn slag slaan!

  Dat Lil' Kleine op de soundtrack van een nieuwe GTA wil komen is niet zo gek, aangezien wij erachter kwamen dat ook zijn beste game-gerelateerde herinneringen kwamen uit een GTA game.

  ''Vice City, daar heb ik de dikste herinneringen aan. Rondlopen in Miami Vice en in zo'n mooie blouse, dat vond ik gewoon top!"

  De voorkeur van Lil' Kleine gaat duidelijk uit naar GTA, maar ook FIFA ligt in het vizier. Bekijk ons hele interview met de bekende rapper.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.