Life is Strange Before the Storm soundtrack gemaakt door Daughter

  De Britse rockband Daughter, bestaande uit Elena Tonra, Igor Haefeli en Remi Aguilella, werkt samen met studio Square Enix om de Life is Strange Before the Storm soundtrack te maken. De naam van het album is Music from Before the Storm.

  Het Britse trio Daughter is geen onbekende in de muziekwereld. Hun eerste album If You Leave uit 2013 wist het zelfs tot de top 20 in de Engelse hitlijst te schoppen. Het is echter wel de eerste keer dat de groep een soundtrack voor een game maakt.

  Volgens Daughter voelden ze direct een band met de personages uit het vervolg op Life is Strange. De game draaide om Maxine Caulfield, die terug in de tijd kan reizen en zo gebeurtenissen kan voorkomen nadat ze al zijn gebeurd. Haar eerste aanraking met die speciale kracht introduceert ook de hoofdrolspeler in het vervolg, namelijk Chloe Price.

  De Life is Strange Before the Storm soundtrack is nu al te beluisteren

  In het vervolg op Life is Strange, Life is Strange: Before the Storm, speel je namelijk vanuit het oogpunt van Chloe. Wij mochten op de E3 al even aan de slag met deze game en verwachten er behoorlijk veel van, aangezien de schoenen om te vullen na het succes van Life is Strange behoorlijk zijn.

  De Life is Strange Before the Storm soundtrack is nu al te horen in episode 1 van Before the Storm. De game ligt sinds donderdag in de schappen voor Xbox One, Playstation 4 en pc.

  Life is Strange: Before the Storm

  Verkijgbaar vanaf 31 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.